Post

2 followers Follow
1
Avatar

A-layer not working on Android

Hi magplus,

My a-layer doesn't seem to be visible when i view a single vertical on an Android.

I've checked that the box for 'No A-layer' is unticked. No other settings seem to change a thing.

Although, the vertical and it's a-layer are visible once I view several verticals from the Mag+ Production tool.

Any ideas why this might be happening?

hannah dossary

Please sign in to leave a comment.

7 comments

0
Avatar

Hi Hannah,

This sound very strange. Are you reviewing on an Android or iPad?

Regards,

Anders 

Anders Odevik 0 votes
0
Avatar

Hi Anders,

I am reviewing the App on an Android (Samsung Galaxy 10 Tab 2). 

Sometimes the A-layer works straight from the Mag+ plugin in inDesign but sometimes it isn't visible at all — mainly when a lot of objects on the A-layer are grouped.

Thanks for your help.

hannah dossary 0 votes
0
Avatar

Hi Anders

Any resolution on this problem? I had to abandon the Android previously because of this. But now I need this to be fixed.

Many thanks

hannah dossary 0 votes
0
Avatar

Hi Hannah,

We have made several improvements on the Reviewer since we last spoke. One of the fixes was on the a-layer problem. Have you tested this using the latest Reviewer available in Google Play?

Regards,

Anders 

Anders Odevik 0 votes
0
Avatar

I have the same problem using the latest Reviewer on an Android (Samsung Galaxy Note 10.1). In my case there are not even a lot of objects grouped, it's just one object.

Thanks for your help

Anna Nester 0 votes
0
Avatar

Hi Anna,

Is it  possible for you to send us the InDesign doc you are using?

Regards,

Anders

Anders Odevik 0 votes
0
Avatar

Hi Anders,

after restoring the Reviewer it's working now. Thanks for your quick answer!

Anna

Anna Nester 0 votes